Skip to main content
Hier bouwt BINX aan uw onderwijs!

Nieuwbouw Gilde Opleidingen Marathonlaan te Roermond

Voor Gilde Opleidingen ontwerpen, realiseren en onderbouwen wij de vervangende nieuwbouw aan de Marathonlaan in Roermond. Gilde Opleidingen heeft opleidingslocaties in Horst, Nuth, Roermond, Sittard-Geleen, Venlo, Venray en Weert en kent daardoor een grote regionale spreiding. Het project is op basis van de geïntegreerde contractvorm Engineering, Build en Maintain. De start is augustus 2023 en oplevering in het tweede kwartaal van 2025. Het project maakt gebruik van de methodiek van Best Value. Dit betekent een maximale reductie van de risico’s en een maximale benutting van de kansen. Samen met de opdrachtgever realiseren wij de beste projectdoelstellingen.

Zien wij iets over het hoofd? Of heb je een vraag?

Nieuwsberichten

ROC Impressie
door Patrick
15 mei 2023

Groot nieuws: Wij mogen Gilde Opleidingen Roermond realiseren!

Met trots mogen wij bekend maken dat wij, in opdracht van Gilde Opleidingen, het nieuw te bouwen opleidingscentrum aan de Marathonlaan in Roermond mogen gaan engineeren, realiseren én onderhouden. Een uitdagend UAV-GC project, ontworpen door RoosRos en Architech, met een oppervlakte van maar liefst 11.660m².

Het is onze gezamenlijke doelstelling om een uiterst duurzaam en gezond schoolgebouw te realiseren, welke optimaal presteert en uiteraard toekomstbestendig is. In samenspraak met onze opdrachtgever, en onze BINX-makers Leenders Verhoeven en ABTwassenaar, zullen wij de maximale kwaliteit uit het beschikbare budget halen. Op deze wijze creëren we de best haalbare werk- en leeromgeving voor alle studenten, docenten en medewerkers van het toekomstige gebouw voor Gilde Opleidingen Roermond. Dát is slim bouwen voor het leven!

Route naar de bouwplaats

Be Save Be Smart


Ingangen

access_time Marathonlaan 4, Roermond

Klik hieronder voor meer informatie

9 Tips om de weg te delen met vrachtwagens

Planning

 • Start Bouw

  augustus 2023
 • Start palenboren

  oktober 2023
 • Start fundering

  oktober 2023
 • Start begane grond

  december 2023
 • Start plaatsen staalconstructie

  februari 2024
 • Aanvaarding

  juli 2025

Live stream Gilde Opleidingen Roermond

Kijk binnenkort live mee op onze bouwplaats!

Team Roermond

Samenwerkende partijen

Wij werken met trots integraal met deze partijen.